perjantai 22. toukokuuta 2015

Russell Brand - Revolution

Mielenkiintoinen kirja mieheltä josta en ollut kuullut aiemmin mitään. "Russell Edward Brand (synt. Gray, EssexEnglanti 4. kesäkuuta 1975) on brittiläinen koomikkonäyttelijäkirjailija ja kolumnisti. Brand tuli tunnetuksi kotimaassaan Big Brother ohjelman spin-off realitysarjan Big Brother My Big Mouthin juontajana sekä omasta radio-ohjelmastaan. Hän on esiintynyt myös monissa elokuvissa."

Vaikka kuuntelenkin äänikirjani 1.5 - 1.7 kertaisella nopeudella, tämä ääni oli jotenkin tuttu - en vaan saa naamaakaan nähtyäni yhdistettyä tätä siihen mieheen jolle kuvittelen äänen kuuluvan. Lukijana kirjassa on kirjoittaja itse. Ääni on miellyttävä ja hauskalla tavalla brittiläinen.

Kirja on jonkinnäköinen omaelämänkerran ja elämäntaito-oppaan hybridi ja jostain syystä koskettaa minua tässä elämäntilanteessa juuri oikeista paikoista. Kirjoittaja kertoo elämästään narkkarina, starana ja siitä kuinka kaikki on kuitenkin loppujen lopuksi turhanpäiväistä ja väliaikaista rimpuilua. Ratkaisun keksiminen, kuten aina, jää tietysti lukijalle - kirjoittaja toimii vain suunnannänäyttäjänä. 

Ennakkopisteet: 4/5  jälkipisteet 3/5.
Kustantaja: Random house inc, 2014 
Pituus: ~9h 40min  
Kieli: Englanti


Jatkoa: Ei ollut ihan niin hyvä kuin odotin, loistavaa kielenkäyttöä mutta ei mitenkään paksulti sisältöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti