torstai 30. heinäkuuta 2015

Ken Follett - Pillars of the earth

Tämä on kirja johon sain suosituksen ystävältäni. Jos en muista väärin niin tämä kertoo jostain jampasta joka rakentaa kirkkoja? Mielenkiintoista? En osaa sanoa. Ennakko-odotukset kuitenkin ystävän kirjatuntemuksen perusteella kohtuullisen kovat.

Kirjan pituus voi tulla ongelmaksi soitto-ohjelmalleni mutta toivottavasti ongelmia ei esiinny. Pari viikkoa sitten yritin kuunnella Shogunin mutta se pätki ja sekoili oletettavasti pituutensa vuoksi.

Ennakkopisteet 4/5
Pituus: 33h 31min
Lukija: "Mies"
Nopeus: min 1.5x?

English version:
This book was recommended to me by a good friend with book knowledge. IIRC book tells about guy building churches. I shall see. Because friend recommended prerating is pretty high 4/5.


Pieni jälkipuhe

Itseasiassa en tiennyt että tämä on näinkin vanha kirja - kirja on kirjoitettu vuonna 1989. Puolustuksekseni täytyy sanoa että lueskelin nuorena käytännössä vain scifiä ja fantasiaa nuorisokirjallisuuden ohella eikä tämä ole niistä kumpaakaan. Sinällään tämä menisi laadukkaasta fantasiasta ja olisi sopinut roolipelinuorukaisen kirjahyllyyn mutta jostain syystä en kohdannut. En koskaan ole ollut "kulturelli" ja yhteen aikaan luin hyvin vähän, ennen internettiä ja torrentteja en oikeastaan edes tiennyt mistä englanninkielisiä äänikirjoja saa joten tässä ollaan. 

Kirja on ensimmäisen 7 tunnin perusteella erinomainen ja tulen kuuntelemaan loputkin tältä kirjailijalta.  HAhmot ovat monipuolisia ja uskottavia. Tässä kirjassa on kaikki, seksiä, romantiikkaa, seikkailua ja historiaa. 

Keskihetken ennakkopisteet 5/5.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti