torstai 17. syyskuuta 2015

Chip Conley - Emotional equations : Simple Truths for Creating Happiness + Success (äänikirja)

Kerrankin tässä blogissa voidaan esitellään kirja josta tiedän jotain ennakkoon! Kuuntelin tämän viime vuonna ja merkkasin tämän uudelleen kuunneltavien joukkoon. Hyvää shittiä siis.

Tämä on tyypillinen ajan teos eli jonkun firman johtaja saa oivalluksen ja kirjoittaa yritysjohdon oppaan joka läsähtää koko kansan tietoisuuteen ja siitä tulee suuri hitti. Tässä teoksessa kirjailija kertoo selväkielisesti miten tunteita voi käsitellä eräänlaisina matemaattisina yhtälöinä kuten satisfaction = meaning + doing jne. Kirja on tälläiselle tunnevammaiselle (muttei tunneköyhälle!) ja tunnesokealle erittäin hyvä opus.

Kun käy omakohtaisesti läpi jotain raskaita elämäntilanteita niin tästä kirjasta voisi löytyä ainakin jonkinlaista helpotusta ja apua. Ainakin se ehkä auttaa ottamaan etäisyyttä.

 Ahdistus = suru - merkitys.

Arvostelu ensimmäisellä kerralla: 5+/5
Lukija: Chip Conley itse
Nopeus: 1.3x eka kerralla. Nyt 1.7x
Pituus: 8h 21minKeskitunnelmat

Tämä kirjoitukseni sai tämän kirjan kuulostamaan huonommammalta ja pinnallisemmalta kuin mitä se on. Kirja ei ole pelkästään kaavoja vaan auttaa lukijaansa ymmärtämään itseään ja maailmaa paremmin. Edelleen tämän lukukerran jälkeen kirjasta hyökyvä rohkeus, nöyryys ja avoimuus saavat minut hiljaiseksi ja ajattelemaan omaa elämää. Tämä on edelleen 5/5 ja uudelleen kuunneltava kun olen alamaissa ja tarvitsen hieman tsemppiä. Koskaan ei ole liian myöhäistä tulla sellaiseksi kuin olisit voinut tulla. Suosittelen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti