maanantai 29. helmikuuta 2016

Camilla Läckberg - Majakanvartija

Fjällbackassa taas tapahtuu jotain. En tosin tiedä mitä kun kirja on vasta alussa ja jo nyt vituttaa koko kirja niin ettei meinaa millään jaksaa.

Tämä lukija yhdistetynä kirjatyyliin alkaa rapsuttamaan mua niin pahasti vastakarvaan etten kuule tässä mitään muuta kuin sitä ihan saatanan samaa - Menetettyjä lapsia ja tunnevellontaa Fjällbackassa ja tietysti kaksi rinnakkaista tarinaa jotka lopussa yhtyvät. Ei aavistustakaan mistä tässä puhutaan paitsi parisuhdeongelmista ja jostain saatanan saaresta? onko nää ees poliiseja? Ketä nää ihmiset on? Mitä ne tekee? Miks? Miks tää on kirjoitetu? Saatanan ruotsalainen nais-Arto Paasilinna.

Ihankuin olisin herännyt transsista ja koko maailma olisi muuttunut epätodelliseksi. Fjällbackaperkele! En usko että pystyn kuuntelemaan enää niitä loppuja Läckbergejä - Mutta luonto ei anna periksi kun tuli maksettua. Vähänniinku puhelinmyyjää kuuntelisi tuntitolkulla, saatana. Mainitsinko jo että tässä on tunnevellontaa, kuollut lapsi ja se tapahtuu Fjällbackassa? FUCK

Ennakkopisteet: 2/5
Lukija: Outi Vuoriranta
Linkki: Elisakirja


p.s. Perkele Fjällbacka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti