tiistai 2. elokuuta 2016

Knalli ja Sateenvarjo

Knalli ja sateenvarjo on klassikko jonka olen kuunnellut läpi useita kertoja.  Nyt tuli kuitenkin uusi
tilaisuus aloittaa alusta kun pieninkin tyttömme on siinä iässä että voi alkaa nautiskelemaan brittiläisen huumorin kukista. Tosin en tiedä kuinka paljon viisivuotias näistä vielä ymmärtää, mutta ainakin nukuttaa matkoilla paremmin.

Käsittääkseni (ja wikipedian mukaan) tämä on suomennos josta on tehty teatterinomainen versio jota on soitettu ainakin radiossa. Alkuperäisteos on Edward Taylorin ja John Grahamin kuunnelmasarja the Men from the ministry. Sarja kertoo Englannin ministeriön erikoisosaston työntekijöiden (Hannibal Hamilton Jones (vanhempi virkamies), Mildred Murfin (Sihteeri), Richard Lamm (nuorempi virkamies) ja Sir Henry Pitkin (osaston pomo) ) toilailuista.

Olen nämä tallentanut joskus muinoin radiosta, ennen äänikirjakauppoja ja jättänyt itselleni itse numeroiden, joten järjestys voi olla jotain muuta kuin se esimerkiksi Elisakirjassa on. Pyrin numeroimaan ja merkitsemään tänne ne jaksot mitkä tuli kuunneltua. LInkkaan myös paremmalle sivulle jossa on tarkemmat kuvaukset jaksoista. Kiitos Pikkupaprika! Sarjassa on siis vissiin 170 osaa.

Pisteet: 2-5/5 (jaksot on erilaisia)
Linkki: Jaksokuvaukset (http://knallijasateenvarjo.pikkupaprika.com)Jaksot

1. Päävoitto
2. Hyvin menee(1980)
3. Kruununjalokivet varmoissa käsissä (1980)


p.s. Pahoittelut kirjoitusvirheistä. Kauheeta luettavaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti