torstai 17. marraskuuta 2016

Teppo Vapaus - Herra Ylpön sydän

Musiikkielämänkerroista minulla on tasan yksi aiempi kokemus ja se kannusti ottamaan tämän

käsittelyyn.

Alun perusteella mukana on rautaista kamaa ja hieman jo pelottaa. En ole tietääkseni radiosoittoja lukuunottamatta koskaan edes kuullut koko Ylpöstä kuin ohimennen. Nyt kuitenkin avasin spotifyn ja pistän tämän soimaan.

Lukija on aavistuksen kokemattoman kuuloinen eikä aina tavoita ehkä lauseiden syvintä olemusta. Ehkä se on kirjan syy, ehkä lukijan?

Ennakkopisteet: 43/5
Linkki: Elisakirja
Pituus: 12h 55min
Nopeus: 1.7x


p.s. Like kirjan alkuperäissivun kuvaa ei voinut käyttää (enkä siis laittanut linkkiäkään) koska se ei tue bloggerin https lainaamista.

Keskitunnelmia

Piti nostaa nopeus vähän korkeammaksi kun ei tää nyt ehkä ole kuitenkaan ihan meikäläiselle tarkoitettu kirja. Saattaisin tykätä ite ylpöstä, mutta kirjasta en tykkää. Ei tullut kuunneltua niitäkään biisejä koska kirjan perusteella en ole niidenkään kohdeyleisöä. Damn.

Jatkotunnelmat

Fuck you mr. Ylppö. Heti löytyi suosituimmista, muutama hyvä biisi kun kuuntelin Ylppöä ja ihmisiä. Sata vuotta ei kolahtanut ennen kirjan tekstiä kyseisestä kirjasta. Tämä ei ole juuri minulle tunteeltaan ajankohtainen biisi, mutta ymmärrän pointin. Fuck. 

Lista hämähäkkimiehen vihollisista. Voi vittu. Oikeesti. Tää toimii. Onks tää jätkä sarkastinen? Halusiin kysyy näitä juttuja sulta itseltäsi. 

jälkitunnelmia jatkotunnelmien jälkeen.... 

Mä rakastan sua mr. Ylppö. Voiks tähän sanoa muuta? Iha huikee mainoskikka koko kirja. Vai oliko sittenkään? Ainakin yhden fanin sait lisää. Oon kuunnellu biisejä ja nää ylpön ja ihmisten biisit on kyllä vitun kovaa kamaa. Piti hidastaa takas kirjaa. Fak. Kohta muutan tän 5/5.

Mistä tää tulee tää keveys?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti