torstai 8. joulukuuta 2016

Amy Schumer - The girl with the lower back tattoo

Hihhii ja hohhoo (hassunhauska jouluhohotus)! Kirjan nimikin on pieni vitsi ja minä ainakin valitsin
tämän myös sen perusteella. Toisaalta TIEDÄN tämän tyypin myös jostain muualta ja minusta naiskoomikot on ihan vitun hauskoja. Rakastan niitä ylikaiken. Käytännössä aina kauniita ja lisäksi hauskoja. No kotimaasta: Pirjo Heikkilä <3? Niina Lahtinen <3? Ulkomailta sitten taas ihan ehdottomana kärkinimenä Tina Fey. Siis huikeeta. Jos joutuisin autiosaarelle niin ottaisin mukaan Niina Lahtisen ja Tina Feyn. Ja jos se Hirviniemi yrittäisi tulla pelastamaan meitä sieltä niin kaataisin sen veneen ja jaettaisiin naiset sen kanssa. Vuoroviikoin ettei kyllästytä.


Sitten tämän Amyn kannalta huonot uutiset. Mä luulin ensin että tämä on Amy Poehler, ja onko se edes Amy? No anyway, tunsin tämän tytön jostain koomikkona joten päätin tutustua tässä välissä johonkin hauskempaan sen ahdistuksen jäljiltä kuin mihin edellinen kirja minut jätti.

Kirja on taas kirjailijansa tekemä joten hyvää helppoa kuunneltavaa. Tämä koostuu pienistä novellityyppisistä tarinoista jotka eivät aina ole sellaista... komiikkaa vaan nuoren naisen elämää, mutta mukavaa kuunneltavaa anyway.

Ennakkopisteet: 4/5
PItuus: 8h 1min
Nopeus: 1.2x
Linkki: Goodreads

English

Female comedians are hot. Always mentally, and practically always visually. What a combination here. Good book, funny title. Good reader (author)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti