tiistai 18. heinäkuuta 2017

Daniel Kahneman - Thinking, fast and slow

Tämä on uudelleen kuuntelukerta tälle todella hyvälle kirjalle jonka luin muutamia vuosia sitten. Muistan kuinka vaikuttunut olin tästä ekalla kerrallakin; mielettömän mielenkiintoinen kirja selkokielellä kognitiotieteistä, tilastotieteestä ja psykologiasta!

Daniel Kahneman on ollut taloustieteen nobelehdokkaana ja tämä kirja on voittanut joitain tieteellisen kirjallisuuden palkintoja (kirjan innoittamana; otappa ite selvää monestako). Ooon niin innoissani taas tästä että en oikein osaa sanoa muuta kuin että tämä kuuluu jokaisen NLP:stä, markkinoinnista, psykologiasta ja kognitiotieteistä kiinnostuneen kirjastoon pysyvästi. Kirjassa kerrotaan hyvin ymmärrettävällä tavalla niistä keinoista millä ajatteluprosessiemme tiedostamattomat tasot tietoista ajatteluamme muokkaavat. Ne ovat asioita jotka pitää osata ottaa huomioon uhkana tai hyödyntää potentiaalina.

Lukija on englanninkielisten kirjojen tapaan erittäin hyvä ja selkeä, lukemisen tyyli tempaa mukaansa ja tekee kirjan kuuntelemisesta helppoa.

Arvaappa onko blogillani tänä päivänä (19.7.2017) enemmän kuin 25000 lukukertaa? Kuinka paljon tarkasti ottaen?


Pisteet: 5/5*
Pituus: 20h 1min
Nopeus: 1.5x
Linkki: Wikipedia

1 kommentti:

  1. Tämä on luettava! Ja kuten sanot, saatava pysyvästi "hyllyyn".

    VastaaPoista