perjantai 4. elokuuta 2017

Chris Howard - NLP & leadership master practitioner training

Tää on vanha netistä aikoinaan varmuuskopioimani klassikko, jonka alkuperäistä julkaisuaikaa en edes tiedä. Luultavasti tämä on ihan 2000 luvun alkupuolelta mutta afganistanin sota on kuitenkin käynnissä. En löydä netistä nyt edes alkuperäisen cd setin kuvaa joten en sitäkään tähän laita.

Jos jostain tämän setin sattuu löytämään niin ilman muuta tämä on self-help/nlp harrastajan kuunneltava. Jo pelkästään alkupuolen esittely Clare W. Graves:in ajattelun arvotasot on tämän koko setin arvoista (linkki). 

Tämä on nauhoitettu luento jossa pääosin kuuluu luennoitsijan/opettajan (Chris Howard) ääni. Ääni on selkeä ja hiljaisessa paikassa pystyy myös oppilaiden äänet kuulemaan. Kun jotakuta erityisesti haastatellaan tai kysellään niin ääni kuuluu paremmin. Esimerkit ja tilanteet ovat tosi hyviä ja näitä voi käyttää varmasti ihan omassa terapiatyössä tai itse, oman kehityksen edistämiseksi. 

NLP on kuitenkin valitettavasti tietyllä tavalla kielisidonnaista joten tästä ei suomenkielinen, suomenkieleen saa ihan täyttä irti ilman jonkinnäköistä omatoimista lisäopiskelua tai jonkun NLP kurssin käymistä. Ei mene hukkaan kumpikaan uskoisin.

Pisteet: 5/5
Pituus: 31cd ~50h
Linkki: Ei ole. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti