torstai 9. marraskuuta 2017

Bill Bryson - In a sunburned country

Australia! Australia! Australia! Australia! Australia! Australia! AUSTRALIA! Kirja jonka tiesin olevan etukäteen loistava!

Bill Bryson on niin ihana ja taitava matkakirjojen kirjoittaja että jonkun kustantajan kannattaisi yrittää kloonata sata Brysonia lisää ja kirjoituttaa kaikista maailman paikoista kirja. Bryson on niin hyvä että hän saisi varmaan Hyvinkäänkin kuulostamaan Pariisilta. Aivan ihanaa.

Tämä kirja kertoo karusta maasta nimeltä.... AUSTRALIA! Vaikka en ole ikinä käynyt tuolla oikeasti niin tämän kirjan matkassa kuvittelen jo puhuvani jotain down underia ja kuuntelen midnight oilia. En edes tiedä liittyykö ne toisiinsa mutta olen aivan täpinöissäni!

Bill lukee kirjan itse joten lukutekniikka on täydellinen tälle kirjalle. Ääntämys on aavistuksen britahtava (kirjailija on yhdysvalloissa syntynyt mutta asunut  vuosia Englannissa) mutta ei mitään mistä ei saisi selvää normaalillakin kouluenglannilla.

Ainoa miinus siitä että tää ei kestä ikuisesti. 5/5

Pisteet: 5/5*
Nopeus: x 1.4
Pituus: 11h 54min
Linkki: Goodreads

English

AUSTRALIA! What a fucking country! Well I have never been there but I love it already after listening this masterpiece by Bill Bryson.  In a sunburned country is a travel story of a remote country with uncanny details and funny tone. 

Reading is very good and done by the author himself. Accent is littlebit british (he is botn in USA but he was in Britain for years) but very easy to even for a foreigner to follow.

Score: 5/5*
Speed: x1.4
Length: 11h 54min
Link: Goodreads

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti