sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Kimmo Takanen - Murra tunnelukkosi

Tämä äänikirja on jatkoa huippusuositulle Tunne lukkosi kirjalle. En ole valitettavasti ehtinyt 
koskaan lukea sitä alkuosaa joten jää arvailtavaksi kuinka hyvä se on.

Osallistuin menneen avioeroni jälkeen suomalaiseen eroseminaariin (joka muuten on ihan saatanan hyvä juttu, suosittelen!) ja siellä joku puhui tästä ensimmiäsestä kirjasta. Keskustelimmekin aiheesta ja puhuimme erilaisista tunnelukoista joita meillä kaikilla luultavasti enemmän tai vähemmän on. Kirja tuntuu aika ... osuvalta ja se koskettaa ainakin minua syvästi. En osaa sanoa onko tämä nyt suorastaan läpimurtoyritys, mutta hyvältä tämä vaikuttaa.

Lukija on hyvä ja tekniikka sujuva. Ääni miellyttävä ja aiheeseen sopiva. Kirja on valitettavan lyhyt, mutta sitä suuremmalla syyllä luultavasti kannattaakin kuunnella useasti. Kirjaan liittyy jotain paperilla tehtäviä joita voi äänikirjan omistaja katsoa netistäkin koodilla.

Ennakkopisteet: 4/5
Pituus: 5h55min
Lukija: Kimmo Takanen
Linkki: https://kirja.elisa.fi/aanikirja/murra-tunnelukkosi-tyosta-tunteet-toimi-toisin

Keskitunnelmia

Jos tämä kirja ei olisi sisällöllisesti näin hyvä niin tämä kirjoitustyyli vituttaisi. En tiedä tuleeko toistojen määrä yhtä ärsyttävänä myös paperiversiossa vai onko tämä vain lukutyylin vika, mutta minua ärsyttää suunnattomasti kappaleissa olevat toistot. "Koska xx on yy niin voi olla Z. Usein xxx on yy ja Z koska Å. On tavallista että Z ja Y ovat X:ssä." 

Gnn... hyvä kirja silti.


Ensimmäisen osan arvostelu löytyy täältä: http://kuuntelussa.blogspot.fi/2018/03/kimmo-takanen-tunne-lukkosi.html

Uudelleen kuuntelu 4/2018

Tämä tuli ajankohtaiseksi taas kun kuuntelin vastikään sen alkuperäisen, ensimmäisen osan. Uskoisin saavani tästä enemmän irti nyt kun tiedän mitä ensimmiäsessä opuksessa puhuttiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti