torstai 28. joulukuuta 2017

Lisa Hilton - Maestra

Aiemman raskaan self-help opuksen jälkeen on kiva ottaa käsiin jotain vähän kevyempää. En tosin
tiennyt että mistä tämä kertoo mutta kannesta ja nimestä päätellen on luvassa jotain kevyttä.

Tässä kirjassa on taidejuttuja, posh-tyttömäisyyttä ja varsin graafista seksiä (Jee!). Täytyy sanoa että en useinkaan kuuntele tämän tyylisiä kirjoja enkä ollut aiemmin ehkä kertaakaan kuullut äänikirjassa (poislukien pari erityisesti siihen tehtyä äänikirjaa joista ei ole blogipostausta) tälläisiä naisille kerrottuja seksitarinoita - en osaa sanoa onko ne nyt mitenkään erityisen hyviä mutta täytyy sanoa että en sulje pois sitäkään mahdollisuutta että haaruksissa tuntui.

En ole itse mikään muotimies joten en ehkä ymmärrä ihan kaikkia hienouksia mitä tämä protagonisti callgirl hommissa tienaamilla rahoillaan ostelee. Jotain Vuittoneita ja shampanjaa tässä kuitenkin rumien miesten kanssa hankituilla rahoilla ostetaan. Tämän lisäksi kirjassa on kuitenkin hauskasti ja mielenkiintoisesti kuvattu - ainakin minulle - syvällisen kuuloinen taidekauppajännitystarina.

Oikein odotan että pääsen kuuntelemaan tätä lisää. Tässä on melkein kaikkea; ainakin seksiä, taideteoksia ja shampanjaa.

Lukija on tämän tyylin kirjoista tuttu, hän on lukijana hyvä ja selkeä-ääninen. Lukijalla on tunnistettava oma sointu luennassaan ja se saa aikaan hyviä odotuksia. Teksti on sujuvaa joskaan en noita posh osia ymmärrä, mutta se kertoo enemmän minusta kuin kirjasta.  Ennakkopisteet ehkä odotettua isommat.

Ennakkopisteet: 4/5
Pituus: 10h 26min
Linkki: https://kirja.elisa.fi/aanikirja/maestra
Lukija: Outi Vuoriranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti