maanantai 30. huhtikuuta 2018

Bill Bryson - The Lost Continent: Travels in Small Town America

Bill Brysonin äänikirjat on siitä kummallisia että kun kuuntelee seuraavan niin aina tuntuu siltä että
"joo, tää on se paras!" ja niin kävi taas tämänkin kanssa.

Tämä on oikeasti tosi hyvä kirja ja jos jotain niin toivoisin että osaisin kirjoittaa tälläisen samantyylisen kirjan, mutta Suomesta. Tämä kirja on matkakertomus Brysonin synnyinmaahan ja on kirjoitettu ilmeisesti joskus 90 luvun alussa. Bryson vierailee maanosansa erikoisissa pienissä kaupungeissa ja ujuttaa sekaan historiaa ja hauskoja ihmistyyppejä. Todellakin kirja joka kannattaa lukea/kuunnella!Aivan täysin 5/5 ja uudelleen kuuntelukamaa. Bryson ei käsittääkseni lue tätä itse mutta lukija on loistava eikä tästä todellakaan jää mitään pahaa sanottavaa. Mukaansatempaava tarina ja mukavia pieniä historiajuttuja. 

Ennakkopisteet: 5/5
Pituus: 10h 9min


English

This is one of those Bryson books where you go "Oh, this was the best one of his books" and this happened this time too. Very very good book!

Bryson goes through those little interesting places around his home country USA. He adds some of his very very good humour and fascinating historical facts and there you got it, masterpiece of semidocumentary class history of smalltown USA.

Reader is not Bryson himself but anyway very very good one. A must read and good reread. If I could write books,  I wish it would be something like this but from Finland. Perhaps some day.

Score: 5/5 (reread too)
Length: 10h 9min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti