sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Jere Nurminen - Kiira


... ehjäksi särkynyt. Kova. Nimi.

Viitisentoista vuotta mua nuoremmilla mimmeillä on varmaan hankalaa kun käytännössä kaikki fanitti Kiiraa ja teitä alitajuisesti verrataan häneen... Aina hymyssäsuin ja kauniina, kontrolloituna, parrasvaloissa ja täydellisenä.  Eihän sellainen kukaan oikeasti ole, mutta sellaiseksi hänet meille markkinoitiin. Mullakin varmaan vaikeuksia antaa tälle objektiivista pisteytystä joten aloitan 3/5 numeroista ja parannan jos näen sille syytä.

Oon nyt tässä kuunnellut näitä uuden buumin elämänkertakirjoja ja ovat olleet niin viihdytätviä että päätin nyt sit ostaa tämän kiirankin.

Heti alku on just sitä mitä odotinkin ja enemmän. Nää on siitä hyviä että näissä ei ole sitä samaa ennnalta-arvattavuutta kuin pääosassa fiktiota jota kuuntelen.  Kaikki on aitoa, inhimillistä; juuri niinkuin pitääkin.

Lukija on jees, ei herätä alkuvaiheessa vielä mitään tunteita ainakaan huonoon suuntaan. Helppo kuunnella kun tarina kulkee. En kuitenkaan anna tälle enempää kuin 3/5 tässä vaiheessa.  Jos yllättää niin pistän neljä.

Pituus: 7h 32min
Nopeus: 1.3x
Linkki: https://kirja.elisa.fi/aanikirja/kiira
Ennakkopisteet: 3/5*

p.s. En muuten pidä kannen kuvasta. Tuossa varmaan on haettu tarpeettomasti yhteneväistä symboliikkaa ehjäksi särkynyt lisänimelle. "Katsokaa nyt kuinka hänessä on pimeäkin puoli". Voi vittu sentään miten tarpeetonta symboliikkaa. Pullaa possuille.

Lopputunnelmia

Ei lainkaan huono kirja ja mielestäni parempi kuin se musaelämänkerta jonka nimeä en edes muista. Hyvä Kiira kirja. Varmaan tulee joskus vedettyä uusiksi. En silti anna enempää.

Kiira... jos luet tän joskus niin kuuntele se Tollen Power of now äänikirjana. Se Tollen ääni on jotain ihan käsittämättömän ihanaa, olen ollut siellä samassa tilassa hetken. Kiitos siitä.

Onnea ja menestystä sille uralle jonka minäkin olisin valinnut jos en olisi tietojenkäsittelytieteilijä! Iloa ja positiivisuutta ei ole koskaan liikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti