sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Maria Veitola - Veitola

Ihana naaraxeni eli Swingella kommentoi tätä kirjaa "Ei kiinnosta" kun kuuli minun hankkineen
tämän. Noh, minäkin olin hieman epäileväinen ja ajattelin oikopäätä ja takakantta lukematta että tämäkin on jonkinnäköinen elämäkirja (elämänkerta?) kuten Alex, Kiira, Tuisku ja Kimi. No onhan tämä... tietyllä tapaa.

Mutta voi perkeles sentään että tämä on hyvä! Tässä on siis veitolan kolumneja ja uudelleen katsauksia hitsaamassa noita kolumneja yhteen. En tajunnutkaan miten seksikäs nainen hää on. Purr. Vähänkuin Anna-Leena Härkönen mutta ilman ihan yhtä pahoja neurooseja. Toki niitä tarvitaan että saa puristettua hyvää tekstiä ulos ihmisestä, mutta sopivasti on just sopivasti.

Ja ai että... Hää lukee tän ite. Mulle. Hää lukee mulle. En käsittänytkään tosiaan miten erootillista (sic) tämä voi olla. Helevetin hyvä lukija ja huomaa kyllä että on tehnyt myös äänialalla töitä ja teksti on niin sujuvaa ja tuttua etttei paljon kangertele. Yhtä ´hyvä kuin parhaat englanninkieliset ja ehdottomasti kotimasitä kärkeä.

Ennakkopisteet: 4/5(!)
Nopeus: 1.3
Pituus: 7h 21min (liian lyhyt)
Linkki: https://kirja.elisa.fi/aanikirja/veitolahttps://kirja.elisa.fi/aanikirja/veitola

Jälkitunnelmia

Tää kirja oli ihan poskettoman hyvä! Menee takuulla uudelleen kuunteluun ja oli jotenkin superkoskettava just tässä hetkessä. 
p.s. Maria: Oot kyllä niin paljon parempi tyyppi kuin mitä ne internetissä väittää. 5/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti