perjantai 25. syyskuuta 2015

Anna-Leena Härkönen - Kaikki oikein

Häräntappoasejamitäniitäonkaan! No tämä on se nuoruusaikojen kirjan kirjoittaja ja teeveestä tuttu
kirjailijanainen. Just se.

Kirja on kivasti luettu ja teksti on sujuvaa - kevyttä ja mukavaa kuunneltavaa.  Luulen että tämä sama lukija on aiemmin lukenut Maria Kallioita ja yhdistän tämän äänen niiden tunnelmaan?

Kannen ja neljän ensimmiäsen luvun perusteella en ole varma juonesta, mutta oletan että tähän liittyy lottoaminen. Pidän hahmoista ja ne on kuvattu elävästi. Osaisimpa itse kirjoittaa näin. Hoi Anna-Leena! Voisitko antaa joskus vinkkejä?

Ennakkopisteet: 4/5
Pituus: 9h 8min
Nopeus: 1.6x
Lukija: Sari Mällinen
Linkki: Elisakirja

p.s. Tämä oli tarjouksessa elisakirjassa - kannattaa liittyä siihen sisäpiiriin ja bongailla nämä tarjoukset. Elisa voisi toisaalta alkaa pistämään mulle mainoksina näitä. Winkwink


Jälkitunnelmat

Tunnelma on todellakin hyvä - Tää Härkönen osaa kyllä miellyttää mua niin monella tasolla. Erittäin pätevää kielenkäyttöä ja hyvin luotuja, hyvin kehittyviä hahmoja. Tämä lentää jotenkin sopivasti niin että tämän tunnistaa erittäin hyväksi kirjaksi mutta ei kuitenkaan niin korkealta että minulla olisi vaikeuksia eläytyä tilanteeseen. Erittäin hyvä, sellainen niinku tiättekö - hyvä pizza. Olis tosi hyvä vaikkei olis edes niin kauhean hyvä, muttakun on. Anna-Leena <3


 

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Sisäpiirieduista pitäisi kyllä tulla sähköpostia! Mikäli näin ei kuitenkaan ole, voisin tarkistaa, että olet mukana asianmukaisilla postituslistoilla :) Sitä varten laitatko minulle sähköpostiosoitteesi Palstan yksityisviestillä (http://elisa.to/iltsinen)? Mukava kuulla, että sisäpiiriläisyydestä on ollut tähänkin asti sinulle hyötyä ja iloa!

  Ilona / Palstatiimi
  http://elisa.fi/palsta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja huolenpidosta - olen sisäpiirin sähköpostilistalla ja ainakin jotain viestejä saan. Vieläkun muistaisi aina reagoida heti ja ajoissa niin että saa poimittua puolukat puurosta.

   Poista