tiistai 13. marraskuuta 2018

Ben Sasse: Them, why we hate each other and how to heal

Liian pitkä (mutta hyvä) tarina selitettäväksi: Sain/kuulin suosituksen kuunnella tälläisen teoksen
Audiblesta.

Minulla ei ole vielä aavistustakaan kuka on Ben Sasse, mutta kirjan alkupuheen perusteella arvelisin hänen olevan joku poliitikko tai muuten kuuluisa/vaikutusvaltainen henkilö. Tämä kirja ei kuitenkaan kerro hänestä vaan ehkä ei edes erityisesti yhdysvaltoja vaivaavasta ongelmasta nimeltä yksinäisyys. Tai ei ehkä edes siitä, vaan siitä että olemme yksinäisempiä kuin koskaan ennen.

Kuvitteleppa vaikka friends sarja nykyajassa, kun lähestymme vuotta 2020: Vaikka se oli ihmeellistä 90 luvulla niin nyt käytännössä työttömien nuorten asuminen kahdessa central parkin lähellä olevassa asunnossa olisi täysin mahdoton ajatus. Toisekseen olisivat vain teoriassa samassa asunnossa - todellisuudessa he olisivat ajatuksissaan jossain muualla ja tuijottelisivat kännyköitään tai omia tvruutujaan. Joey ja Chandler hyvin todennäköisesti eivät katsoisi yhdessä Baywatchia, päinvastoin he luultavasti pitäisivät täysin toisennäköisistä sarjoista. Toinen ehkä Game of thronesista ja toinen realitysarjoista tai urheilusta. Ja miksi pitäisivätkään kun nyt ei tarvitse tehdä kompromissia. Voi katsoa toista sarjaa samalla omasta kännykästä kun katsoo "yhdessä" matsia.

Aivan, perseestä on. Tässä kirjassa on ehkä joitain ehdotuksiakin ongelman kuvauksen lisäksi. Odotan innolla. Ja odotan tietysti itsekin että minulla olisi niin paljon aikaa että voisin yrittää päästä vaikka Rotaryihin jäseneksi. Ei ole, mihin se menee?

Lukija on hyvin tyypilliseen tapaan loistava. En ole varma onko lukija Sasse itse mutta lukutyyli on hyvin perehtynyt ja eläytyvä. Perfecto!

Ennakkopisteet: 5/5
PItuus: 9h 16min
Nopeus: 1.3X
Linkki: http://audiobookbay.nl/audio-books/them-why-we-hate-each-other-and-how-to-heal-ben-sasse/

p.s. Pahoittelut siitä että linkkini vie piraattisivulle ja kuvakin on lainattu sieltä. En tiedä miksi google sitä minulle tarjosi. Ostakaa kirjoja!


p.s.2  Audiblen koejakso pitäisi kyllä joskus aloittaa, mutta minultakin nämä englanninkieliset kirjat vaativat kuitenkin sen että en häslää mitään suomeksi samalla. Puhuttu suomi häiritsee ymmärtämistäni pitkäksi aikaa joten nämä vaativat tiettyä omaa aikaa ja rauhaa. Toisinaan sitä on enemmän kuin toisinaan.

English


Very good book, but no description in english at the moment. If you are looking for review,  go and find better descriptions elsewhere.  sorry for the link that leads to pirateserver - I don't know why google offered that for me; anyhow, buy your books!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti